ISY Map Server brukerveiledning

Systemkrav

Basisfunksjonene i denne løsningen skal fungere likt i de fleste nyere nettlesere. Løsningen fungerer best i et skrivebordsmiljø.

Kartene kan vises enten som SVG (vektor) eller PNG (bildefiler). For best kvalitet og funksjonalitet anbefales SVG. Noe funksjonalitet vil forsvinne med PNG-visningen, men den kan være aktuell ved eventuelle kompatibilitetsproblemer eller for nettlesere med dårlig SVG-ytelse. En sammenlikning:

Visning PNG SVG
Kartkvalitet God Best
Tooltips Nei Ja
Klikkbart innhold Nei Ja
Funksjoner Begrenset Alle

Merk at målestokkriktig utskrift ikke kan garanteres i alle nettlesere. Det er variasjoner i skalering i de ulike nettleserne og i tillegg kan unøyaktigheter oppstå i forbindelse med ditt lokale skriveroppsett. Med Opera, Firefox, Chrome og Internet Explorer på Windows skal det imidlertid bli rett. Du kan f.eks. måle utskriftens rutenett med en linjal for å kontrollere.

Til toppen av siden Valid XHTML 1.0!